Forældreforeningen

Forældreforeningen Søhus Stige.

Vores primære formål er at skaffe midler til at fremme det sociale liv omkring børne- og ungdomsholdene i klubben. Dette sker ved, at vi laver forskellige aktiviteter, hvor overskuddet går direkte som tilskud til holdene. I sidste sæson gav vi endvidere tilskud til nyt spillertøj og Spaniensturen i efterårsferien.

Det er op til trænere, holdledere eller en forældregruppe at søge tilskud hos Forældreforeningen. Vi bidrager til stævner, overnatninger, udflugter, fællesspisninger og lignede jf. tilskudsblanketten nedenfor.

Forældreforeningen bliver drevet udelukkende af frivilligt arbejde. Bestyrelsen står for aktiviteterne og opkrævning af medlemskontingentet. Og vi appellerer til at alle klubbens medlemmer og forældre hjælper med at bidrage til indtægterne – og ser det helt naturligt, at man samtidig med sit medlemskab i boldklubben også er medlem af Forældreforeningen.

Det koster kr. 125,00 pr. husstand at være medlem af Forældreforeningen pr. år.

Du kan indmelde din familie ved at sende en mail til vores kasserer Gitte på gitteandersen29@gmail.com. Selve kontingentet betales hvert år i maj måned enten direkte til vores konto på reg. nr. 1551 konto nr. 0011070582 eller via Mobilepay på nr. 24816244.

Så alt i alt giver det mulighed for at vores ungdomshold kan få en masse gode oplevelser sammen, blot ved at bidrage med kontingentet og en hjælpende hånd til klubben eller Forældreforeningen.

Forældreforeningen har lavet en Facebook gruppe; Forældreforeningen v/Søhus-Stige Boldklub – det er en åben gruppe, hvor I alle kan melde Jer ind – og alle er meget velkommen til at lægge billederne ind, skrive indlæg, sælge brugt sportstøj/sko, eller bare være aktiv på siden.

God træningssæson.

Mange hilsner fra Forældreforeningen.

Forældreforeningen