Menu

Fodbold fitness og motionsfodbold i Søhus Stige Boldklub

image
06. april 2018 kl. 15:00

I Søhus Stige Boldklub ønsker vi, i lighed med andre fodboldklubber, at tilbyde andet end blot traditionelle fodboldhold, som træner seriøst og spiller turneringskampe. Vi er ret sikre på, at vi både i klubben, og måske uden for klubben, kan finde personer som gerne vil bruge fodbold som en måde at få bevæget sig på, og som ikke ønsker at deltage i træning og kampe.

 

Fodbold fitness og motionsfodbold er begge begreber som er dukket op inden for de sidste par år, og DBU gør en del for at promovere begge metoder til at bruge fodbold som en måde til at øge sundhed og velvære, samt skabe og vedligeholde sociale relationer. Både fodbold fitness og motionsfodbold henvender sig til alle typer (unge, ældre, mænd og kvinder) der er differentieret ved, at fodboldfitness indeholder deciderede fitness/yoga øvelser i kombination med boldspil, og motionsfodbold måske mere handler om at løbe og lege med en bold.

 

Vi har endnu ikke lagt os fast på særlig meget ud over, at holdet/holdene naturligvis bliver en del af Søhus Stige Boldklub, og betaler kontingent som alle andre. Prisen er endnu ikke fastlagt men forventes at blive billigere end de traditionelle hold. Hvis man allerede er medlem af klubben kan man deltage uden yderligere kontingent.

 

Vi vil rigtig gerne have din hjælp til at få en ide om interessen - så hvis du:

 

  • Er mellem 15 og 100 år
  • Er mand eller kvinde
  • Har lyst til at bruge fodboldspillet til at få bevæget dig et par gange om ugen uden at skulle deltage i den traditionelle træning/kamp-struktur.

 

må du meget gerne (helt anonymt) deltage i denne undersøgelse.

 

Lidt mere info om fodbold fitness og motionsfodbold kan findes her

Kontakt os gerne på email :  motion@soehusstige.dk,  hvis du har noget at bidrage med - sammen er vi stærkest

 

På forhånd tak,

Søhus Stige Boldklub