Menu

Landsholdsdebut til tidligere Søhus Stige spiller

image
07. november 2018 kl. 09:30

Torsdag d. 1. November 2018 var en STOR dag for vores tidligere ungdomsspiller Louise Wadstrøm (årgang 2003).

I Berlin fik Louise sin indtil videre største fodboldmæssige oplevelse, da hun fik sin landsholdsdebut på pige u16 landsholdet mod Tyskland.

Der skal lyde et kæmpe stort tillykke fra din gamle barndomsklub 👏👏👏 
Vi er stolte og utrolig glade for at du har nået et af dine helt store mål 👍

Louise startede i Søhus Stige Boldklub og trænede de første mange år sammen med sine jævnaldrene drenge og først i 2011 blev hun tilknyttet pigeholdet i klubben. De fleste af pigerne var 2 år ældre end Louise, men det passede niveaumæssigt rigtig fint.

Fra 2011 til sommeren 2015 var Louise en meget dygtig og utrolig teknisk spiller på vores pigehold, som nåede pokalsemifinalen 2 gange (blev begge gange slået ud af OB i hhv. forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence 🤨), vinder af Søndersø Cup (et par gange) og med til at vinde FM i indendørs i sæsonen 2014/2015, for at nævne et par af højdepunkterne.

Louise valgte at skifte til Næsby i sommeren 2015 for at spille med jævnaldrene piger og drenge. Det blev til 2 år i Næsby inden hun skiftede til Team Odense Q.

I Team Odense Q spiller Louise i dag med på u18 DM, som er et af Danmarks bedste hold.

Efter Louises debut på landsholdet har vi stillet hende et par spørgsmål:

Hvad er dit bedste minde fra din tid i Søhus Stige Boldklub ??

“Traditionen med at tage til Søndersø Cup, vil jeg altid huske tilbage på. Både hvor hyggeligt og sjovt det var, men også at jeg på samme tid ville vinde stævnet. Vi vandt også stævnet et par gange og det blev det bestemt kun bedre af”

Hvilke gode råd vil du give de pigespillere der går og drømmer om at komme på pigelandsholdet ?

“At man skal blive ved med at kæmpe for det, også selvom der kan komme bump på vejen. For turen til landsholdet går ikke bare ligeud.
Men det er det man siger ja til når man vælger det, så man skal altid blive ved med at arbejde hårdt og tro på sig selv.
Som jeg selv har fået af vide, at dem der tackler nedturerne bedst (ikke bliver udtaget, sætter på bænken osv.) er dem der når længst.”

Hvad er din fodbolddrøm for fremtiden?

“Selvfølgelig er det små skridt af gangen, men at komme til udlandet og spille ville være en fantastisk drøm. 
A-landsholdet kunne også være mega fedt, men det er ungdomsholdet nu også 😀

Hvordan var det at spille din første landskamp ?

“Helt ubeskriveligt, det var egentligt ikke selve kampen der betød så meget, men selve alt det inden kampen osv... fx det med at skulle gå ind med en anden lille pige i hånden, skulle stå og synge national sang og det med at der blev råbt KOM SÅ DANMARK. En ubeskrivelig følelse, bare hele setuppet bag det gør det hele rigtigt professionelt, virkelig en oplevelse jeg ville opfordre andre glade fodboldpiger til at kæmpe for, for den kan ikke beskrives.”

Vi ønsker dig fortsat held og lykke Louise og håber der kommer endnu flere oplevelser med landsholdet 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Giv Louise et stort like 💪💪💪

Ungdomsformanden

 

Herunder lidt billeder af Louise