Menu

Søhus Stige U14 og U15/16 hold på tur til Holland i påsken.

image
11. april 2023 kl. 22:13
I påsken var klubbens u14 og u15/16 hold på tur til Holland, hvor de deltog i turneringen EASTER OPEN SOUTH.
 
35 drenge og fire ledere kørte skærtorsdag morgen fra Søhus Skolen og via et stop i Dalum, hvor de samlede to af deres ungdomshold op, gik turen til Boxmeer i Holland. Efter en lang køretur med meget trafik landede de i Holland, hvor der først kunne spises aftensmad klokken 21:00 på Hotel Riche.
Fredag stod alle tidligt op, og turen gik mod Amsterdam, hvor de skulle på rundtur på Johan Cruijff Arena. Efter fire timer med rundtur og frokost,  gik turen tilbage mod hotellet i Boxmeer. Inden aftensmad besøgte de den lokale skoles fodboldbane, og de 35 drenge nød at spille på græs igen efter en lang vinter på kunstbane.
Lørdag og søndag skulle der spilles fodbold: Det blev i alt til 12 kampe fordelt med fire sejre, tre uafgjorte og fem nederlag mod hold fra Holland, Italien, Belgien, England og Danmark.
 
Efter sidste kamp søndag og et velfortjent bad, gik turen hjem mod Søhus Skolen, hvor de ankom klokken 06:30 mandag morgen.
 
Udover en egenbetaling har turen kunnet lade sig gøre ved, at de to hold har afholdt bankoarrangement, solgt lodsedler og strømper samt arbejdet på forskellige gartnerier. Ligeledes lykkedes dem også at finde to sponsorer, og de sender alle en STOR tak til JT Montage og Anderup Værksted ApS.
 
Der blev naturligvis spillet meget fodbold på turen – men vigtigst, så viste de unge mennesker, at de kunne begå sig i et fællesskab, hvor de ikke nødvendigvis kendte alle fra begyndelsen, men fik en fornemmelse af, at hvis alle bidrager, så kan man opnå meget - fx. hygge, grine og quizze på tværs af alder og interesse. Turen var det bedste eksempel på, at fodbold er så meget mere end bare 22 spillere med en bold.
Luk