Menu

Pernille Harder overtager træningen i Søhus Stige Boldklub

image
23. august 2018 kl. 09:28

Pernille Harder overtager træningen i Søhus Stige Boldklub

Søndag d. 26/8 kl. 15.00 kommer en af verdens bedste kvindelige fodboldspillere til Søhus Stige Boldklub og bruger en eftermiddag på at træne klubbens dygtige og engagerede U12-13 pigehold.

Pigerne deltog før sommerferien i en konkurrence, som Silvan arrangerede. Holdets træner fik lavet en lille video, som demonstrerede pigernes sammenhold og store engagement i fodbolden samt deres lyst til hele tiden at blive bedre. Præmien var foruden træningstøj til holdets spillere og 10.000 kroner til klubben et besøg af idolet Pernille Harder. Der er ingen tvivl om, hvilken del af præmien, som fik holdet til at deltage i konkurrencen, og som har skabt kroniske smil siden vinderen af konkurrencen blev annonceret 😊

Pernille Harder træner U12-13 pigerne ca. 1½ time fra kl. 15.00 og efter et kort oplæg for holdet og trænerne, er der tid til fotos og autografer.

Der har gennem mange år været en god pigeafdeling i Søhus Stige Boldklub, men de seneste år er tilgangen nærmest eksploderet. For 2 år siden kunne der med nød og næppe skrabes et 5-mands pigehold sammen af de yngste piger – nu er der omtrent 40 piger på klubbens U10/11 og U12/13 hold, og hver eneste måned kommer nye piger til for at være en del af fællesskabet. I forrige weekend deltog 4 af klubbens pigehold i Søndersø Cup, hvor der blev bygget yderligere på sammenholdet og høstet guld, sølv og bronzemedaljer.

 

Pernille Harder har været en af de mest omtalte danske fodboldspillere siden hun i 2015 og 2016 blev kåret som Årets Angriber i svensk fodbold sammen med Zlatan. Siden skiftede hun fra Linköping til Wolfsburg, hvor hun vandt The Double, nåede Champions League finalen, og nu er 1 af 3 nominerede til THE BEST FIFA WOMEN'S PLAYER 2018.

Luk