Menu

Året 2020 i Søhus Stige ungdomsafdelingen

image
16. december 2020 kl. 16:11
Året 2020 har mildt sagt, været et noget anderledes år, i Søhus Stige ungdomsafdelingen.
Det har stået i corona´ens tegn.
Hvilket har været udfordrende, både for børn, forældre og trænere.
Vi har desværre måtte lukke, både kiosken og klubben ned, et par gange.
Der skal lyde en stor tak til alle for den gode opbakning. 
Specielt til vores frivillige trænere, for deres fantastiske arbejde, på trods af mange nye opgaver. Både store og små. Med og uden håndsprit. (:
Dette bringer mig frem til mine ønsker for 2021.
Mit største ønske er naturligvis, at der kommer styr på den coronavirus, så vi kan spille fodbold og lave hyggelige sociale arrangementer, i klubben igen.
Men jeg har også et stort ønske til jer forældre, om at hjælpe vores dygtige frivillige trænere lidt mere. Det kan være med enkelte små opgaver, måske hjælpe ved en træning en gang imellem, lave et hyggeligt arrangement for holdet. stå for tøjvask, styre kampklar, eller andet.
Så herfra skal lyde en stor opfordring til, at tage fat i de respektive trænere på holdet og tilbyde jeres hjælp. Hvad enten den måtte være stor eller lille.
Klubben er udelukkende baseret på frivilligt arbejde. så hvis flere kan hjælpe til, går det hele meget bedre. På den måde sikre vi også, at der er mere overskud, til at give vores børn nogle gode oplevelser, både på og udenfor banen. 
Jeg håber og tror på, at vi de næste mange år, fortsat vil være en fantastisk klub, at spille i. Med fokus på god fodbold og socialt samvær.
Vi starter allerede nu, med et arrangement fra Carlsberg sport.
Dog har vi valgt, først at lægge det i August. Med et håb om at det kan gennemføres til den tid. ( se mere i  'Carlsberg sport klubdag'  opslaget )
Rigtig glædelig jul og et forhåbentligt fantastisk nyt'år.
Venlig Hilsen
Ungdomsformanden
Luk